• Geen woorden maar daden

• Doen wat je belooft

• Persoonlijk contact

• Uitstekende service

MIJN VERHAAL

hét adres voor sportkleding

Urban All Sports Company

Hallo, mijn naam is Johan Urbanus en in augustus van dit jaar heb ik Urban All Sports Company gelanceerd, hét adres voor sportkleding.

Ik heb zelf een lange geschiedenis in de Nederlandse topsport. Ik kom uit het beroemdste Nederlandse honkbalgeslacht van de afgelopen eeuw en heb zelf jarenlang op topniveau gesport. Mijn kennis van topsport en het verenigingsleven maakt dat Urban All Sports Company bijzonder goed gekwalificeerd is om ‘op-maat advies’ te leveren wanneer het gaat om sportkleding voor individuen en sportverenigingen.

Naast een sportachtergrond heb ik bedrijfsmatig veel kennis opgedaan van transport en logistiek. Met mijn bedrijf Fast Solutions lever ik transport- en koeriersdiensten aan bedrijven en particulieren in heel Nederland. De combinatie van deze twee bedrijven maakt dat Urban All Sports Company zowel uitblinkt in kwaliteit als in service en verzending.

In het kort komt het erop neer dat we snel handelen, geen afspraken maken die we niet na kunnen komen, graag persoonlijk contact hebben met onze (toekomstige) klanten en altijd uitstekende service verlenen en daar trots op zijn.

Johan Urbanus Honkbal

Ik heb veel te danken en veel plezier beleefd aan de topsport en wil graag wat terug doen. Daarom wil ik met Urban All Sports Company de samenwerking aan gaan met verenigingen. Ik geloof dat samenwerking leidt tot betere resultaten voor alle betrokkenen. Ben jij verantwoordelijk voor kleding binnen jouw vereniging? Heb je behoefte aan gepersonaliseerde sportkleding voor jouw team of vereniging? Graag bespreek ik met je wat we samen kunnen doen.

Omdat ik geloof in persoonlijk contact en uitstekende service kom op een door jou gewenste datum graag een keer bij je langs met ons assortiment. Op deze manier kun je het assortiment zien en voelen in plaats van bekijken via een website. Ben je geïnteresseerd in een vorm van samenwerking of heb je andere vragen over Urban All Sports Company neem dan contact met mij op. Ik hoop in de toekomst wat voor je te kunnen betekenen.

 

Met sportieve groet namens Urban All Sports Company,

Johan Urbanus

johan@urban-allsports.nl

+31 6 27341689

www.urban-allsports.nl